Gæstebog

Her kan du efterlade en kommentar.

Køreskolen værdsætter også din mening på Facebook: DIN MENING

[gwolle_gb]

Indlæg fra tidligere gæstebog er postet nedenfor:

15/12-14 – Anne-Louise
Bønnelands køreskole kan klart og varmt anbefales. Jeg har haft en hel særlig ro i sindet gennem hele forløbet, grundet Mortens gode undervisning og nærvær i alle teoritimer samt køretimer. Morten er fantastisk dygtig til at lære fra sig, og gør teori mere spændende, end jeg troede var muligt. Uanset hvilken alder man er i, kan jeg klart anbefale at tage sit kørekort hos Bønnelands!

6/11-14 – Emilie Mariegaard
Jeg kan klart anbefale Bønnelands køreskole! Både teori og køretimerne har været super gode, lærerige og hyggelige. Morten er en fantastisk kørelærer som er engageret i det han laver, og går op i at hans elever får den bedste undervisning samtidig med at der er plads til sjov. Morten er altid positiv og glad, hvilket også gør køretimerne mere afslappede og noget man ser frem til. Jeg har ikke en eneste gang fortrudt at jeg har taget kørekort hos Morten Bønneland, og jeg vil stærkt anbefale det til alle der skal tage kørekort.

3/7-14 – Rikke Vedel Jensen
Først og fremmest tusind tak til dig Morten, for et rigtig godt forløb. Det helt klart en køreskole jeg vil anbefale andre. Teori timerne har været sjove og vi har hygget os. Undervisningen har været rigtig god, og har lært en masse. Køretimerne har også været rigtig gode. og du har været god til at sige hvad man har gjort forkert, og samtidig rigtig god til at rose en, som betyder meget. Du har også været rigtig god til at vurder hvor langt man er, for kan tydligt mærke at de ekstra timer du har anbefalet mig, har været afgørende for at jeg fik kortet i første forsøg. Du er altid glad, positiv og sjov. Tak for det hele.Vh. Rikke

19/6-14 – Markus Blomster
Kørelærer som virkelig kan lære fra sig, Morten har sgu styr på tingene og han tager teoritimer med smil på læben. Han fjerner tvivl og nervøsitet, og erstatter det med selvtillid og overskud. Han kan helt klart anbefales herfra

12/6-14 – Malte Cristian Thor
Morten er den bedste køre lærer! Det er et super sted! Jeg nuppede ihvertfald teori og køreprøven i første hug. Det er virkelig super, det er sjovt, samtidigt med at man hurtigt lærer at forstå tingene, ved Mortens metoder. Stop med at tvivl om hvor i skal tage kørekort, for her er stedet! Og tak for alt Morten! 😀

8/6-14 – Alexander Fabricius
Hej Morten! Jeg siger mange tak for god undervisning! Bestod begge prøver i første forsøg! Bønnelands Køreskole kan klart anbefales! 🙂

10/4-14 – Jacob Gerner
Hej Morten. Tak for et super godt forløb, det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan slet ikke sætte fingre på noget, som jeg syntes skulle have været anderledes, det har simpelthen været kanon fra start til slut. Mange tak for peanuts 😉 Bønnelands køreskole kan klart anbefales her fra!

8/4-14 – Frederik Peter Pedersen
Bønneland køreskole er en køreskole som kan anbefales for alle der har tænkt sig at få et kørekort. Jeg klarede teori og køre prøve i første hug og det kan jeg takke Morten for.

3/4-14 – Anne Weilstrup
Jeg skal gøre det ganske kort. En køreskole der KLART og VARMT kan anbefales. Morten er en skide go underviser. Han går op i sine elever og gør alt for at hjælpe. Køretimerne er i top. Morten besidder en ro og tålmodighed, er dygtig til at forklare og hjælpe. Han er meget fleksibel og humor mangler han bestemt heller ikke 🙂

1/3-14 – Jasmin Jakobsen
Uden tvivl den bedste køreskole og ikke mindst kørelærer! Morten har altid et godt humør og er positiv af sind, hvilket smitter af på hans undervisning. Han gør alt for at få sine elever til at bestå og tager gerne alle midler i brug for at gøre sine elever klar til både teoriprøven og køreprøven. Jeg kan varmt anbefale Bønnelands køreskole, det er i hvert fald et valg jeg ikke har fortrudt!

8/1-14 – Signe Dolleris Olsen
Den bedste køreskole. Jeg har dog aldrig gået andre steder end hos Morten, men jeg er glad for at jeg har taget og fået mit kørekort her. Teoritimerne er gode og Morten er god til at gøre dem interessante. Morten er rigtig god til at få en til at slappe af når man er ude og køre + han er rigtig god til at hjælpe med de ting som man ikke kan finde ud af! Vælg bønnelands køreskole, du vil ikke fortryde det. Fantastisk køreskole, gode teoritimer og en skide sød og sjov kørelærer! Tak for det hele Morten 🙂

3/1-14 – Orhan
Fremragende kørelærer, kunne ikke have forventet bedre! Han lærer dig alt om at køre bil, fra teori til det praktiske. Især i det praktiske er han fremragende til at give feedback og støtte til at rette ens fejl. Så man kan blive en ansvarlig og god bilist. Tager du din køreudadanelse hos Morten Bønneland vil du ikke blive skuffet.

18/7-13 – Maria Overgaard
I 42 år sagde jeg, at jeg aldrig skulle have kørekort – hverken lyst eller brug for det. Sidste efterår fik min kæreste en hjerneblødning og vil nok aldrig kunne køre bil igen – nu var det praktisk og nødvendigt, men stadig ikke lyst. Den første gang bag rattet på manøvrebanen – i mørke og regnvejr – underbyggede bare den ulyst. Men efter den første rigtige køretime med Morten, sad jeg med hjertebanken, svedige håndflader – og en lillebitte tro på, at det her med at køre bil, måske nok var noget jeg ville kunne lære! Det var grænseoverskridende ad H.. til – men med Mortens rolige stemme til at guide, hjælpe – og et par enkelte gange i et anelse forhøjet toneleje “bliv i din egen vognbane” og “man kan ødelægge en gearkasse på den måde” 🙂 – så fik jeg faktisk mit kørekort. Og jeg har nu kørt til Padborg på motorvej (og overhalet, hva’ siger du så, Morten?!), skifter vognbane (med tilhørende spejl-spejl-skulder) uden at tøve og kører nu, som en selvfølge, uden at skulle tænke alle mulige alternativer til den ønskede rute (“hvis jeg ikke tør skifte vognbane, hvor kan jeg så …”). Al den tillid har Morten givet mig og jeg takker for, at han har gjort min hverdag så meget mere praktisk. Kh, Maria ps. jeg parkerer faktisk en del bedre nu, end man skulle dømme ud fra mit billede, hæ …

22/5-13 – Simone Roland
Bønnelands køreskole har været det helt rigtige sted for mig. Morten har formået at gøre teoritimerne interessante, selvom det har været mange timer i træk. Han har formået at få mig til at slappe af i stressede situationer ude i trafikken og han har fået mig til at føle mig tryg bag rettet. Han er en positiv og altid glad kørelære. Han er også rigtig god til at bakke en op når man er ret usikker på tingene. Alt i alt er Morten en rigtig god kørelære, som jeg helt klart kan anbefale til andre.

16/5-13 – Frederik
Morten Bønneland har givet mig, på trods af at det normalt er ret kedeligt at sidde og lytte og tre timer, et rigtigt godt forløb i at tage kørekort. Han har en god, og sommetider sort humor. Når man er ude og køre sammen med ham, keder man sig ikke, tværtimod så er det rigtig hyggeligt når man også kan hyggesnakke imens man modtager undervisning. Han har en god evne til, at bakke en op, og få en til at tro på sig selv. Morten har formået, at både få mig til at bestå teori- og køreprøven i første hug, og det har næppe kun noget med mig selv at gøre som person. Alt i alt har jeg været MEGET godt tilfreds med at tage kørekort hos Bønnelands køreskole. Kan varmt anbefales!

7/5-13 – Isabella Carlsen
Har lige fået mit kørekort og er utrolig glad! Morten Bønneland har været en rigtig god kørelærer. Han er meget afslappet og åben, så man er ikke bleg for, hvis man har spørgsmål eller lignende. Ikke nok med det, gør han en stor indsats i at hjælpe sine elever på bedst mulige måde. Jeg kan klar anbefale ham!

20/3-13 – Michael Wiingaard
Du får simpelthen ikke en bedre kørelærer en Morten Bønneland. Han laver et kæmpe stort arbejde og er meget engageret. Teoritimerne er fantastiske og Morten er også en person, som lægger noget humor ind i timerne. Han er simpelthen bare en verdensklasse kørelærer. Derfor kan jeg varmt anbefale Bønnelands Køreskole!

13/3-13 – Cathrine Svendsen
Da jeg startede hos Bønneland, virkede teori og kørsel som en næsten uoverskuelig opgave. Men Morten har via sit gode humør og positive væsen hjulpet mig igennem på bedste vis, trin for trin. Både teori og praktisk kørsel blev taget i små “bidder”, så det blev til en positiv og sjov oplevelse. Derfor vil jeg varmt anbefale Bønnelands Køreskole.

12/3-13 – Helle Mørk
Tag kørekort ved Bønnelands Køreskole! Kan klart anbefales. Han lever for sit arbejde og er altid klar til at hjælpe. Han gør alt i sin magt for at hans elever består. Hans teori timer er de bedste man kan få, han gør dem spændende ved hjælp af sin gode måde at undervise på. Så hvis du står og skal have kørekort , så vælge ham, det vil I ikke fortryde:).

4/2-13 – Lisa Thomsen
Rigtig god køreskole! Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Bønneland. Altid god stemning samt målrettet og seriøs undervisning. Kan kun varmt anbefale Bønnelands køreskole, til alle der skal igang med at tage deres kørekort!

22/1-13 – Julie Sparrewath
Morten er en meget gode og postiv kørelære. 🙂 Han er gode til at forklare tingen hvis man ik helt forstår dem, eller har lidt svært ved tingen. 🙂 Så er han en sjov kørelære, du kommer ikke til at kede dig! 😉

16/12-12 – Flemming Hjorth
Morten gjorde min frygt for generhvervelse af kørekort til skamme. Trods min alder (55år) lykkedes det Morten i kraft af seriøs og grundig undervisning at gøre mig teori stoffet forståeligt.Frivilligt afholdt Morten desuden “teoriprøver” søndag aftener,som gjorde den rigtige prøve meget nemmere at gå til. Så efter 2 køretimer og vel overstået køreprøve er jeg klar til at køre igen. FEDT Mortens køreskole får hermed den varmeste anbefaling.

7/12-12 – Maria Bahadouri
Morten er en virkelig dygtig og engageret kørelærer! Han formår at få en til at føle sig tryg bag rettet, og det gør det hele meget nemmere. Teoritimerne er også bare super hyggelige, og Morten er god til at få klemt lidt humor ind, så det ikke bliver kedeligt på noget tidspunkt. Jeg kan kun anbefale Bønnelands Køreskole, for jeg tror ikke man finder en mere positiv og målrettet kørelærer et andet sted.

2/12-12 – Sofie
Bønnelands køreskole har været det helt rigtige sted for mig, at tage mit kørekort. En super god undervisning, har gjort at jeg på super kort tid har fået mit kørekort. Jeg har hele vejen igennem været fuldt ud tilfreds med mit valg af køreskole, da Morten er en utrolig god og motiverende lærer. jeg har følt mig fuldstændig tryg og vil helt sikkert anbefale Bønnelands køreskole til andre.

27/11-12 – Elisabeth
Jeg har førhen haft det svært med at sidde i en bil, men Morten har formået at få fjernet min frygt, og lært mig at køre bil på meget kort tid. Jeg har glædet mig til smil og grin i selskab med Morten under en ellers seriøs køreundervisning, og han har fået mig til, at slappe af og være tryg ved at sidde bag rettet. Han har været god til meget hurtigt at lære mig og mine behov at kende, og ud fra dette givet mig den køreundervisning jeg har haft brug for. Jeg vil varmt anbefale Bønnelands køreskole til alle, unge som gamle. Jeg er ikke bare gået derfra med et kørekort, men også med gode oplevelser i bagagen.

14/11-12 – Mikkel Nielsen
Morten er yderst engageret og med en vilje til at lære, der virkelig skinner igennem. Han gør et gigantisk arbejde for at hjælpe den enkelte elev med eventuelle problemstillinger og er altid med højt humør og en seriøs tilgang til undervisningen. Jeg vil klart anbefale Bønnelands Køreskole, til ALLE jeg møder på min vej. Mortens undervisning har i hvert fald været 100% fri for mangler.

12/11-12 – Søren Rasmussen
Jeg vil udentvivl anbefale Bønnelands køreskole – Det har været en fornøjelse. Det ser ud som, Morten Bønneland virkelig gør et stort arbejde ud af sine undervisningstimer. For mig har det betydet 8 sjove, dog stadig seriøs teoritimer. Det har også været rart med en flexibel køreplanlægning. Alt det og meget mere gør forhåbentligt at, han også bliver din kommende kørelærer.

6/11-12 – Stinne Nøttrup
Jeg har været fantastisk glad for at gå hos Bønnelands Køreskole! Man kan mærke at Morten brænder for sit arbejde og at gøre det mest muligt interessant og sjovt, både i teori og praktisk kørsel! Der er interesse for den enkle elev, så det bliver mest muligt behageligt og let at tage kørekort. Jeg kan klart, og vil med stor glæde, anbefale Bønnelands Køreskole!

26/10-12 – Sara Hollmann
Fantastisk køreskole! Morten er opmuntrende, positiv og ikke mindst ekstremt dygtig. Det skinner igennem at han nyder sit job, og han gør processen med kørekortet, til en rigtig behagelig oplevelse. Jeg har oplevet en seriøs og særdeles målrettet tilgang til uddannelsen af eleverne, men samtidig med plads til smil. Bønnelands Køreskole kan på alle måder varmt anbefales!

26/9-12 – B.G.
Alletiders køreskole-/lærer..! Min datter har nyligt taget sit kørekort her – og bestået både teori- og køreprøve med glans og glæde. Struktureret, givende og grundig undervisning – af imødekommende, positiv og opmuntrende underviser. Kan kun varmt anbefales..!

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside, vil vi antage, at du accepterer brugen af cookies. Læs om hjemmesidens brug af cookies her: Cookie information
Ja, jeg accepterer cookies.