Skolevogn

Hos Bønnelands Køreskole kører elever i en Ford Mondeo 1.8 TDCI. 

Hos Bønnelands Køreskole kommer du til at køre i en Ford Mondeo 1.8 TDCi, som vist på billedet ovenfor.

Bilen er nem at betjene, er overskuelig i betjeningsudstyret, og har rigtig gode orienteringsmuligheder.

Der er tale om en mellemstor dieselbil, som blandt andet er valgt med den filosofi, at det er nemmere at lære at køre i en mellemstor bil med en kørelærer ved sin side, for så derefter at kunne betjene både store og små biler på egen hånd uden problemer.

Førersædet kan indstilles i såvel højde som afstand til rat og pedaler. Desuden kan rattet justeres op og ned, samt frem og tilbage, således at eleven kan opnå den optimale sideposition under kørslen. Dette gør derfor også bilen egnet til både høje og lave elever, samt alle midt i mellem.

Bønnelands Køreskole har desuden en reserveskolevogn, som er en fin Hyundai I30 CRDi. Denne vil bruges til kørsel i tilfælde hvor den primære skolevogn, Ford Mondeo, ikke er tilgængelig (værkstedsbesøg i forbindelse med service og vedligeholdelse). Dette er med til at sikre, at du som elev stadig har mulighed for at få afviklet kørsel, selvom der skulle forekomme situationer, hvor den primære skolevogn ikke er til rådighed.
Reserveskolevognen er utrolig nem at betjene, så det vil være nemt at tilpasse sig denne, hvis situationen kræver dette. Se billede nedenfor.