Teoriundervisning ligger MANDAGE og TORSDAGE – klokken 17.30

Adresse: Agerhatten 16B, indgang 1, 5220 Odense SØ

Teoriundervisningen hos Bønnelands Køreskole foregår som tavleundervisning, med fokus på den personlige og direkte kontakt mellem kørelærer og elever. Dette giver en bedre social oplevelse af undervisningen, ligesom det giver en bedre forudsætning for at få en ensartet forståelse for teorien, hvor svar på spørgsmål giver en samlet orientering for hele holdet fremfor den enkelte elev alene ved et PC-undervisningsforløb.

Der anvendes i kombination med projektorpræsentationerne til gennemgang af teoriundervisningen også visuel gennemgang af diverse trafiksituationer på whiteboard tavle. Denne mere interaktive form for undervisning optimerer forståelsen for de respektive trafiksituationer i langt højere grad end et enkelt billede kan gøre, ligesom det giver absolut frihed til at studere og analysere trafiksituationer i al deres kompleksitet og forskellighed.

Kørelærer Morten Bønneland står for teoriundervisningen, som altid forsøges gjort let forståeligt, interessant, og med et smil på læben, samtidig med at fokus på det seriøse aspekt i teorien bevares. Det handler i høj grad om at blive underholdt, samtidig med at man lærer om teorien, således at det bliver en fornøjelse at tillægge sig den nødvendige viden for at kunne tage et kørekort. Så længe interessen er fanget for undervisningen, bliver indlæringen samtidig så meget lettere.

VIGTIGT ANGÅENDE DANSKKUNDSKABER!

Køreskolen stiller krav til dig som elev, at du behersker dansk fuldt ud på et niveau, hvor du er i stand til at tage både teoriprøve samt køreprøve på dansk.
Dette er en nødvendighed, idet undervisningen i teorilokalet foregår på dansk med mange fagudtryk, der er vigtige at forstå for at kunne tilegne sig den nødvendige viden for at blive en sikker bilist med sunde og konstruktive holdninger i trafikken.
Sproglige udfordringer kan kræve så meget ekstra forklaring, at det kommer til at påvirke undervisningen for de øvrige deltagere.
Så for ikke at gå på kompromis med kvalitet og indhold, stiller køreskolen dette krav om dine sproglige egenskaber – for din og de øvrige deltageres skyld!

ENGLISH: Because we’re a small driving school, we don’t offer English theory classes, unfortunately. If you’re looking to switch your driver’s license from another country to a Danish driver’s license, it’s possible to help out with driving lessons in English. Give us a call and let’s see if we can help you out.