VILKÅR OG BETINGELSER

Handelsbetingelser hos Bønnelands Køreskole

 
Generelle oplysninger

Bønnelands Køreskole

Agerhatten 16B, indgang 1, st.tv.
5220 Odense SØ
CVR nr.: 37005061
Telefon: +45 4273 2540
Email: bonnelands@hotmail.com

 
Priser

Hos Bønnelands Køreskole er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Der tages forbehold for fyldte hold med kort varsel ved mange tilmeldinger. Her vil køreskolen tage kontakt til de sidst tilmeldte for at finde frem til en løsning.

Betaling

Bønnelands Køreskole modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobile Pay, samt direkte bankoverførsel ved afregning af depositum. Øvrige betalinger sker udelukkende ved bankoverførsel.
Når betalingen er modtaget af køreskolen, betragtes pladsen som reserveret til dig.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og fyldte hold.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Depositum returneres efter følgende regler;
– Rettidig afmelding (mindst 4 uger før tilmeldte holdstart)
– Dokumenteret sygdom eller lignende uforudsete hændelser

Depositum returneres IKKE hvis;
– For sen afmelding (4 uger eller mindre før tilmeldte holdstart)
– Ønske om at rykke tilmelding mindre end 4 uger før tilmeldte holdstart (undtagen ved særlige tilfælde)

Persondatapolitik

For at køreskolen kan foretage de nødvendige registreringer og reservationer af baner, har vi brug for diverse oplysninger om dig.
Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Bønnelands Køreskole. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
Du bekræfter at have læst, forstået og accepteret persondatapolitik ved tilmelding og afgivelse af personlige oplysninger til Bønnelands Køreskole. Alle oplysninger behandles fortroligt i henhold til Persondataforordningen GDPR.

Persondatapolitik